Cookie Politik

Vores Cookiepolitik

Her kan du læse om Bording Link A/S cookie politik.

 

1. Ejeroplysninger

Bording Link A/S

C. M. Rasmussensvej 1-5

8961 Allingåbro

Telefon: +45 86 48 36 00

Email: post@bordinglink.dk

 

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

4. Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan på baggrund af dette, udføre optimeringer af vores layout, indhold og anden funktionalitet.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

 

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse, nyehdsbrev m.v. Bording Link A/S indsamler som udgangspunkt ikke oplysninger om dig, men om din aktivitet på vores hjemmeside. Personoplysninger bruges til at gennemføre optimeringer af vores hjemmeside ift. Layout, indhold, og teknologisk med loading-tid. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bording Link A/S, skal du rette henvendelse på post@bordinglink.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Levetiden på de opt-out / fravalgs-cookies, der bliver sat på dette site, er dog helt oppe på 20 år. Så når en bruger accepterer anvendelsen af cookies, om den bruger, på vores hjemmeside, gemmes denne accept i op til 20 år. Men det forudsætter naturligvis, at du ikke selv sletter dem i mellemtiden. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 12 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

7. Cookies

De cookies vi indsamler indebærer, men er ikke udelukket til, følgende typer:

 

Google Analytics:

_utma / _utmb / _utmc / _utmz:

 

Disse cookies lagres på din computer i forbindelse med Bording Link A/S anvendelse af Google Analytics. Dette bruger vi til at indsamle informationer omkring vores besøgendes brug af vores hjemmeside. Denne information anvender vi til at lave rapporter og hjælpe os med at forbedre hjemmesiden. Informationen indsamles anonymt, og lagrer information om, men ikke begrænset til, antallet af besøgende på hjemmesiden, hvor besøgende er kommet fra og de sider på vores hjemmeside, som de har set. De udløber ikke alle på samme tid. Nogle af disse cookies udløber umiddelbart efter sessionen, andre udløber først flere år efter.

 

Når du besøger og/eller anvender vores hjemmeside bekræfter du automatisk ovenstående vilkår for Bording Link A/S cookiepolitik. Ønsker du ikke cookies henviser vi til punkt 3: Sådan sletter eller blokerer du for cookies.